Totalentreprenad

  1. Northex
  2. »
  3. Marktjänster
  4. »
  5. Totalentreprenad

Totalentreprenad i Stockholm

Totalentreprenad innebär att vi tar på oss ansvaret för hela byggprojektet, från planering och design till utförande och färdigställande. Vi har lång erfarenhet inom totalentreprenad och tar oss an uppdrag åt både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Slipp krångel med fler leverantörer, minimera risken för kommunikationsmissförstånd och spara tid och pengar. Låt oss ta hand om projektets alla delar så ser vi till att byggregler följs och att det lever upp till dina förväntningar!

Steg för Steg

  • Planering – Vi tar i samråd med er fram en detaljerad plan för projektet.
  • Offert /Kalkyl– Vi prissätter arbetet
  • Genomförande – Från grund till färdig konstruktion
  • Slutbesiktning – Vi säkerställer slutligen att projektet uppfyller samtliga krav och att slutprodukten är enligt överenskommelse.

Lång erfarenhet av totalentreprenader

Om du befinner dig i Stockholms närområde och söker en aktör inom totalentreprenad är det viktigt att välja en erfaren och kompetent entreprenör. Detta är särskilt viktigt när det gäller stora projekt eller projekt som kräver specialkunskaper. Därför är det klokt att leta efter entreprenörer med erfarenhet och expertis inom området. Vi har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät inom branschen och ser till att du slipper leta. Kontakta oss för din totalentreprenad så hjälper vi dig.

Kontakta oss för konsultation eller beställning