Ogräsduk

 1. Northex
 2. »
 3. Markprodukter
 4. »
 5. Markduk och fiberduk
 6. »
 7. DuPont Plantex Ogräsduk
Ogräsduk som rullas ut av arbetare

DuPont Plantex Ogräsduk

Plantex® Platinum är en av flera olika dukar som kan användas vid ogräsbekämpning. Alla med sina egenskaper för speciella användningsområden. Denna duk är det lämpligaste alternativet vid bekämpning av ogräs.

Beskrivning

Plantex® Platinium är en oerhört stark typ av filterduk som skapar en skyddsbarriär som förhindrar solens strålar att nå ner till marken. På så sätt förhindras fotosyntes och växters förmåga att gro. Plantex® Platinium kan användas för att hindra ogräs från att frodas och slå rot i friskt material. DuPont Plantex finns i en mängd olika varianter.

Med hjälp av vår ogräsduk kan du leverera en lösning som uppfyller alla europeiska direktiv om minskad användning av herbicider. Trots detta skyddar duken mot en mängd elaka arter av ogräs. Vatten och näringsämnen tränger igenom ogräsduken och bidrar till att jorden bibehåller en naturlig och hälsosam balans. Visuellt är duken onekligen diskret och till skillnad från andra lösningar slipper du regelbunden inspektion. Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation och beställning. 

Specifikationer

Plantex® Platinium är en typ av filterduk som skapar en skyddsbarriär om kan användas vid ogräsbekämpning. Denna duk är det lämpligaste alternativet vid bekämpning av ogräs.

Några egenskaper:

 • Motståndskraftig mot UV-strålning
 • Enkel installation
 • Stark konstruktion och står emot revor och slitage
 • Effektiv och miljövänlig lösning vid bekämpning av ogräs

Kontakta mig för konsultation eller beställning

Relaterade produkter

BG-TEX Geotextil

SIGNAL OCH MARKERINGSNÄT

Asfaltarmering